Destroy All Humans! 2 – Reprobed Single-Player Edition Coming to Xbox One & PlayStation 4 in June

Attentie, inwoners van de planeet Aarde! Het Furon Rijk heeft het nodig geacht om zelfs jullie oudere spelcomputers genaamd PlayStation 4 en Xbox One op te sieren met de release van de Destroy All Humans! 2 – Reprobed “Single Player” editie. Zelfs met jullie primitieve technologie kunnen jullie een klein voorproefje nemen van de Furon superioriteit!

Deze Single Player editie biedt geen coöperatieve multiplayer of andere dergelijke inferieure modi. Het is ontworpen voor degenen die liever alleen spelen, zoals echte Furon strijders doen.

Noteer alvast uw agenda voor 27 juni 2023.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password