Destroy All Humans! 2 – Reprobed accolades trailer uitgebracht!

Burgers van de planeet Aarde, de komst van Crypto heeft vele harten gevuld met angst en vreugde! Met een gebruikersscore van 8,3 op Metacritic en zeer positieve recensies op Steam willen we Black Forest Games feliciteren met hun werelddominantie- we bedoelen triomf! Bekijk de nieuwe accolades trailer en kijk wat andere spelers en journalisten vinden van Destroy All Humans! 2 – Reprobed.

Wil je zelf deel uitmaken van het Furon Rijk? Geen probleem! Met onze Crypto Instagram Lens kun je dat doen (alleen geschikt voor mobiele telefoons): https://thqn.net/dah2-lense
Bekijk ook zeker het buitenaardse billboard van je favoriete Alien: https://bit.ly/3DYilbB.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password