Destiny 2: Shadowkeep launchtrailer nu beschikbaar

Bungie heeft vandaag de launchtrailer van Destiny 2: Shadowkeep onthuld, tot grote vreugde van miljoenen Destiny-fans die spelen op PlaySation 4, Xbox One en PC (Steam). Destiny 2: Shadowkeep lanceert op 1 oktober en maakt deel uit van een gloednieuw tijdperk voor Destiny.

Terwijl de helden van de laatste veilige stad hun aandacht richten op de verreikende grenzen van onze melkweg, zijn er nieuwe nachtmerries ontstaan uit een eeuwenoud kwaad dat ooit onder het maanoppervlak sluimerde. Keer terug naar de maan en reis diep in een mysterieuze Hive Keep. Werk samen met Eris om de nachtmerries te verslaan, voordat ze de mensheid voorgoed in een tijdperk van duisternis storten. Bereid je voor op de nieuwe “Season of the Undying”, speel een nieuwe activiteit, ontdek nieuwe exotische wapens, verzamel exclusieve, universele ornamenten en wordt sterker.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password