Destiny 2 onthult teaser-trailer van Season of the Wish, vanaf 28 november beschikbaar

Bungie heeft vandaag de teaser-trailer onthuld voor Season of the Wish, het aankomende seizoen van Destiny 2. Spelers hebben vorige week de laatste in-game-puzzel van de Imbaru Engine opgelost, een reeks tests gemaakt door The Witch Queen Savathûn. Hierdoor werd het verborgen ei van de Ahamkara Wish Dragon Riven ontdekt. Tijdens Season of the Wish keren spelers terug naar The Dreaming City om nieuwe activiteiten, gear en geheimen te ontdekken. Het seizoen begint op 28 november.

Season of the Wish is het laatste seizoen vóór de lancering van Destiny 2: The Final Shape op 27 februari 2024. Daarna volgen gloednieuwe Episodes. In The Final Shape nemen Guardians het op tegen The Witness voor een epische conclusie van de Light and Darkness-saga.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password