Destiny 2 Crossover met Fortnite en Fall Guys Bevestigd als D2 lanceert op Epic Store

Drie van de grootste live-service games ter wereld gaan botsen, want Fortnite, Fall Guys en Destiny 2 gaan de oversteek maken. Nu Destiny 2 naar de Epic Games Store komt en de Lightfall-uitbreiding officieel is onthuld, deelde Bungie ook meer details over zijn aankomende samenwerkingen.

Aan de Fortnite-kant van de crossover kunnen spelers Commander Zavala, Exo Stranger AKA Elsie Bray, en Ikora skins uitrusten. Om zich op de map te verplaatsen, kunnen Fortnite-spelers op een zweefvliegtuig met mus-thema springen en hun Destiny-thema uitrusten. Daarnaast kunnen spelers in een nieuw Fortnite-eiland springen dat is geïnspireerd op de klassieke Crucible-kaart Javelin-4, met gameplay die is geïnspireerd op de controlemodus van Destiny 2 en unieke wapens en ultieme vaardigheden om te gebruiken.

In Destiny 2 zullen drie op Fortnite geïnspireerde armor sets beschikbaar zijn. Titans krijgen de Black Knight-themed Knightly Noire-set, Warlocks kunnen zich hullen in Drift-themed Painted Kitsune-gewaden en Hunters kunnen Oblivion-themed Eternal Vengeance-uitrusting aantrekken. Dit zijn allemaal ornamenten die beschikbaar zullen zijn in Destiny 2, die gebruikt kunnen worden om bestaande sets armor aan te passen.
 

Kostuums met Destiny-thema zijn vanaf 17 september beschikbaar in Fall Guys, naast een nieuwe Spicy Ramen-viering en andere accessoires. Hier zie je hoe je boon eruit zal zien als hij verkleed is als Hunter, Titan of Warlock:

De huidige crossover van Fortnite is een van de grootste tot nu toe, aangezien de Dragon Ball-samenwerking Goku, Vegeta en Bulma skins in het spel heeft gegooid, Kamehameha-aanvallen en iconische locaties uit de hit manga en anime-serie.

 

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password