Despot’s Game: Dystopian Army Builder verschijnt vandaag op alle belangrijke consoles.

Despot’s Game: Dystopian Army Builder, de roguelike tactische auto-battler waarin commandanten hun squad van nietige mensen opbouwen tot een legioen van tovenaars, ninja’s en tientallen andere helden terwijl ze hen door een vreemd post-apocalyptisch labyrint leiden, infiltreert vandaag Xbox Series X|S, Xbox One, PC via Steam en Xbox GamePass. Ontwikkelaar Konfa Games en uitgever tinyBuild nodigt Nintendo Switch en PlayStation 5|4 versies uit om zich eind 2022 bij de slappe massa te voegen.

Despot’s Game 1.0 release debuteert nieuwe quests, vijanden, mutaties en een volledige head-bopping soundtrack.

Betreed een dement doolhof van verschrikkingen en navigeer op strategische wijze een pittig peloton mensen met blote billen naar de vrijheid. Neem voortdurend beslissingen op het gevaarlijke pad, van opoffering tot gruwelijke mutaties van troepen. Bereken zorgvuldig aanvallen door te kiezen uit 10 verschillende klassen, gecombineerd met een catalogus van meer dan 50 wapens voor een groot aantal manieren om het slagveld te benaderen.

Splits het DNA van soldaten op met tientallen genetische veranderingen om ze speciale vaardigheden te geven zoals het afschieten van vuurballen of passieven zoals kleverig bloed om tegenstanders te vertragen. Neem het op tegen allerlei kwaadaardige vijanden, van demonen en tentakelmonsters tot cyborg samoerai’s en zelfs de waakhond van de hel, Cerberus.

Ervaar alle sensatie die Despot te bieden heeft in het traditionele speltype, waarbij je een brigade verzamelt en tot het einde vecht. Voer de moeilijkheidsgraad op met King of the Hill, waarin het gesmede leger het opneemt tegen de zwaarste tegenstanders ooit, andere spelers. Begin onderaan en stel zorgvuldig een synergetische entourage samen om het glorieuze rijk van de PvP te betreden. Probeer de nieuwe massamodus uit, een meer gestroomlijnde aanpak van online wedstrijden. Sluit je aan bij een lobby om snel wedstrijden aan te gaan en ontdek wiens broederband zal zegevieren in klassieke auto-battler-gevechten.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password