Despot’s Game: Dystopian Army Builder bestormt vandaag Nintendo Switch, PlayStation 4 en Steam Deck

Despot’s Game: Dystopian Army Builder, de roguelike tactische auto-battler ontwikkeld door Konfa Games en uitgegeven door tinyBuild, waarin commandanten hun team van nietige mensen opbouwen tot een legioen van tovenaars, ninja’s en tientallen andere helden terwijl ze hen door een vreemd post-apocalyptisch labyrint leiden, marcheert vandaag naar Nintendo Switch en PlayStation 4, en wordt Steam Deck Verified.

Verken een apocalyptisch labyrint vol monsters, variërend van gigantische skeletten en ondode zombies tot het mythologische beest Cerberus en gigantische mensenetende kolen.
Rust maar liefst 50 wapens uit 10 unieke klassen uit om naakte (en bange) mensen te veranderen in onverschrokken laserzwaard-zwaaiers, stoere krakeling-werpers en nog veel meer.

Verbeter je voor de strijd met een verdedigingverhogende dikkere huid en een verhoogde aanval, of combineer mutaties om monster-dodende gekken te creëren die de grenzen tussen toverspreuk-sprekende Summoners en schietende Schutters doen vervagen.

Despot’s Game: Dystopian Army Builder voert vandaag oorlog op Nintendo Switch, PS4 en Steam Deck voor 19,99€.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password