Desktop Dungeons: Rewind – Daily Demo lanceert op 25 januari

Prismatika en QFC Design kondigen vandaag Desktop Dungeons: Rewind – Daily Demo, een nieuwe zeer herspeelbare, procedureel gegenereerde uitdaging, ontworpen om de sterkste geesten te pijnigen, lanceert gratis via Steam op 25 januari.

Desktop Dungeons: Rewind – Daily Demo levert een stukje van de bekroonde Desktop Dungeons puzzel roguelike uitdaging aan iedereen, elke dag, in aanloop naar de volledige lancering van Desktop Dungeons: Rewind later dit jaar.

Dagelijks wordt een nieuwe, heerlijk slinkse kerker en klassecombinatie geserveerd, waarin spelers moeten verkennen, strategieën bedenken, hun vaardigheden testen, hun aanpak plannen om hun held te genezen en bloeddorstige vijanden vernietigen om als winnaar uit de bus te komen met een schat. Maar wees voorzichtig, onverschrokken ontdekkingsreizigers krijgen maar één ronde per dag, en elke zet kan hun laatste zijn!
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password