Derde uitbreiding Saints Row , gratis update en releasedatum Steam

Deep Silver en Volition maken bekend dat de derde DLC-uitbreiding van Saints Row nu verkrijgbaar is. Ook is een grote gratis patch verschenen die het nieuwe gebied Vallejo toevoegt. Daarnaast is aangekondigd dat Saints Row op 24 augustus verschijnt voor Steam.

A Song Of Ice And Dust is een door LARP geïnspireerd verhaal dat speelt in het vervallen gebied Vallejo. Dit verhaal leidt tot de epische climax in het populaire Dustmoot-verhaal van Saint’s Row, over twee “frenemies” (de Boss en Gwen) die, ondanks hun verschillen, elkaar nog steeds haten.

Nadat de Dustlanders tijdens een bloederige bruiloft worden verraden, is het tijd om de krachten te bundelen en de Dustfaire te verdedigen tegen de terreur van de Chill Queen en de Frostlanders, paintball voor paintball.
De DLC levert 5 nieuwe campaign-missies, een nieuwe soort vijanden (The Frostlanders), 4 nieuwe voertuigen, wapens, en meer dan 20 outfits en cosmetics. De derde grote gratis update voor de game levert onder andere een gloednieuw gebied voor alle spelers, naast vele fixes en quality of life-verbeteringen. A Song of Ice and Dust is nu te koop en maakt ook deel uit van de Saints Row Expansion Pass.

Overzicht Saints Row-update:

 • De A Song Of Ice and Dust DLC is nu beschikbaar voor Expansion Pass-bezitters en ook apart te koop
 • De gratis Dustfire update verscheen in augustus voor alle spelers en levert het volgende:
  • Nieuw gebied Vallejo aan de map toegevoegd
  • Nieuwe @atcha- en wingsuit saboteur-activiteiten
  • Verbeterde aanpassingsmogelijkheden, inclusief verbeterde lagen voor kleding
  • Nieuwe pop-up shop, ontdekkingen en dreigingen
  • Challenge-tracking en fixes voor achievements/trophy’s
  • Meer verbeteringen en gefixte bugs in diverse gebieden van de hoofdgame

Een Song of Ice And Dust is de laatste uitbreiding die deze zomer naar Saints Row komt, na eerdere releases van The Heist and the Hazardous en Doc Ketchum’s Murder Circus. Saints Row verschijnt op 24 augustus voor Steam

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password