Derde DLC voor Far Cry 6, Joseph: Collapse, nu verkrijgbaar

Joseph: Collapse, de derde en laatste DLC die voor Far Cry 6 uitgebracht wordt als onderdeel van de Season Pass, is nu verkrijgbaar voor Xbox Series X | S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Stadia en Windows pc. Spelers moeten in het bezit zijn van Far Cry 6 om toegang te krijgen tot Joseph: Collapse.

Spelers kruipen in de huid van Joseph Seed, de iconische schurk uit Far Cry 5, in een verwrongen versie van Hope County, Montana voor een gloednieuwe ervaring geïnspireerd op het roguelite-genre. Een combinatie van intense actie en verhalen biedt spelers een unieke kans om de wereld te bekijken vanuit het gemartelde en gekwelde brein van Joseph. Neem het op tegen zijn voormalige volgelingen na het instorten van zijn sekte, confronteer zijn familieleden en vecht om zijn innerlijke demonen in bedwang te houden.

Eerder uitgekomen DLC’s zijn Vaas: Insanity en Pagan: Control, beide een mix van actie en storytelling, welke een unieke kans bieden om het verleden, de persoonlijke demonen en de beweegredenen van Far Cry 3-icoon Vaas en Far Cry 4-schurk Pagan Min beter te begrijpen.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password