Derde Back 4 Blood-uitbreiding ‘River of Blood’ aangekondigd

Warner Bros. Games en Turtle Rock Studios hebben vandaag de details bekendgemaakt van de volgende grote DLC-uitbreiding voor Back 4 Blood, officieel getiteld River of Blood. De nieuwe DLC-uitbreiding verschijnt op 6 december 2022 als onderdeel van de Back 4 Blood Annual Pass, Back 4 Blood: Deluxe Edition, Back 4 Blood: Ultimate Edition, maar is ook los verkrijgbaar.

River of Blood bevat een gloednieuwe verhaalcampagne met een meeslepende missie bestaande uit vijf kaarten, waarin spelers stroomopwaarts reizen en verschillende tussenstops maken om voorraden in te slaan en vijandelijke dreigingen af te weren. Om de Cleaners beter te kunnen helpen met hun missie, introduceert de uitbreiding Tala. Dit voormalig sektelid heeft zich omgevormd tot Cleaner en wordt vergezeld door Ridden Jeff, een vriendelijke Tallboy die je kunt oproepen om het team te helpen. Jeff veroorzaakt de ultieme chaos wanneer hij met een fluitsignaal door Tala of andere Cleaners uit haar team wordt opgeroepen. River of Blood bevat bovendien acht exclusieve personageskins en 12 exclusieve wapenskins, naast nieuwe wapens, accessoires en kaarten.

Trial of the Worm is bovendien beschikbaar als gratis update voor alle eigenaars van Back 4 Blood en wordt naast de River of Blood-uitbreiding uitgegeven. Trial of the Worm is een coöperatieve PvE-modus waarin spelers hun weg bepalen langs vier kaarten, en onderweg voorraadpunten verdienen. Voeg corruptiemodificaties toe of kies de actievere wegen om nog meer voorraadpunten te verdienen. Wie op zoek is naar een uitdaging of een aangepaste moeilijkheidsgraad, kan proberen Trial of the Worm met een hoge score te voltooien om de top van het online klassement te bereiken.

Tot slot keert het Back 4 Blood-kerstevenement terug: van 6 december 2022 tot 4 januari 2023 kunnen de spelers kerstversieringen bewonderen in Fort Hope, luisteren naar kerstliedjes in de jukebox, en kerstskins, emblemen, wapenskins en sprays bemachtigen. Binnenkort meer informatie hierover.

 

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password