Demoversie van Crown Wars: The Black Prince nu beschikbaar

Vanaf vandaag is een demoversie verkrijgbaar van Crown Wars: The Black Prince, als onderdeel van Steam Neo Fest. Daarnaast zijn twee video’s verschenen die belangrijke elementen van de gameplay tonen: de verschillende klasses.Met zes speelbare klasses hebben spelers ruime mogelijkheden hun eigen gevechtsstrategie te vormen. Er zijn verschillende profielen voor allerlei combinaties van fysieke kracht en speciale vaardigheden, om vijanden maximale schade toe te brengen. Voor gevechten van dichtbij heb je de sterke en gedisciplineerde Crusaders, de meer behendige en aanpasbare Duelists en de Beastmasters met hun dierlijke bondgenoten, om een eerste verdedigingslijn te vormen. Maar oorlog draait natuurlijk niet alleen om brute kracht, je hebt ook een tactisch brein nodig om op het slagveld te zegevieren. Daarvoor kun je bijvoorbeeld gebruikmaken van Flayers, huurmoordenaars die net zo snel als dodelijk zijn, de Gunners, oftewel explosie-specialisten, en Alchemists, die experts zijn met drankjes. Maak slim gebruik van deze tactische opties om een eind te maken aan de dreiging die over het koninkrijk hangt.

Crown Wars: The Black Prince dompelt spelers onder in de Honderdjarige Oorlog. Tijdens deze oorlog bestrijden verschillende koninklijke families elkaar in bloederige conflicten, met als inzet de kroon van het machtigste koninkrijk van het Westen. Daarnaast is er een machtig kwaad op komst, een kracht die de geschiedenis voorgoed kan veranderen. In hun zucht naar macht, zorgt een geheime, boosaardige organisatie genaamd The Order namelijk overal in het koninkrijk voor strijd en chaos.

Crown Wars: The Black Prince verschijnt op 7 maart 2024 voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series X|S. De Switch-versie verschijnt kort daarna.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password