Demonstratie van macht: SpellForce: Conquest of Eo krijgt nieuwe DLC

Een nieuwe dreiging steekt de kop op in het land van Eo. De aankomende uitbreiding voor het turn-based strategiespel SpellForce: Conquest of Eo introduceert een nieuwe magiërsklasse, de Demonologist, met een geheel eigen manier van spelen en een unieke set spreuken.

Trollen stromen de bergen in, verdreven van hun voorouderlijke huizen, en verwoesten steden en nederzettingen op hun weg. Deze nieuwe factie introduceert nieuwe troepen en stelt je in staat om nieuwe tactieken uit te proberen op het slagveld.

Ook nieuw zijn de sinistere Demon Lords die hun domeinen in het zicht vestigen en de levenskracht van het land onttrekken voor hun kwaadaardige doelen.

Worden deze machtige indringers bondgenoten of tegenstanders in je zoektocht?

Sluit een nieuw pact wanneer SpellForce: Conquest of Eo – Demon Scourge uitkomt op 13 februari 2024. De DLC is verkrijgbaar voor een SRP van € 12,99.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password