Demo voor Resident Evil 3 Remake bijna beschikbaar

Capcom heeft bekendgemaakt dat de Resident Evil 3 remake een demo krijgt. Ook zijn er verschillende nieuwe features van de game onthuld. Capcom vertelt weinig over de demo, maar belooft in de ‘nabije toekomst’ meer erover te delen. De demo van Resident Evil 2 verscheen vorig jaar een halve maand voordat de game uitkwam en gaf spelers dertig minuten om deze te doorlopen.

Daarnaast blijkt uit verschillende speelsessies dat Racoon City uit het orgineel flink is uitgebreid met nieuwe locaties. Zo zijn er nieuwe winkels, is er een groter metrostation en is een nieuw riool toegevoegd. In plaats van een mes als extra verdediging in te kunnen zetten, moeten spelers nu een ontwijkmanoeuvre onder de knie krijgen om te ontsnappen aan zombies. Protagonist Jill Valentine beschikt ook over een perfect dodge, die spelers de kans geeft om in slow-motion terug toe slaan. Daarnaast zijn er vallen waar spelers zombies en het monster Nemesis in kunnen lokken, die gedurende de game op Jill jaagt. Nemesis laat ook bruikbare spullen vallen wanneer hij tijdelijk is verslagen en kunnen spelers een Assist Mode aanzetten om gemakkelijker door de game heen te komen. Resident Evil 3 verschijnt op 3 april voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Sasha zegt net zoals de rest van de redactie geen nee tegen een controller in de hand. Met een goede pint in de buurt kan hij alles aan. Buiten sport is geen enkel genre hem onbekend. Horror games staan hoog aangeprezen in zijn collectie, angst staat dan ook niet in zijn woordenboek. Naast video games kan Sasha ook enorm genieten van board- en kaartgames en de zwaardere muziekgenres zoals metal en rock.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password