Demo voor detectivetitel Chronique des Silencieux nu beschikbaar op Steam

Pierre Feuille Studio kondigt vandaag aan dat de demo voor het prachtige en meeslepende historische detective-mysterie Chronique des Silencieux nu te downloaden is via Steam.
Chronique des Silencieux speelt zich af in het Frankrijk van de jaren 1970 en laat spelers in de huid kruipen van Eugène Faury, een beginnende privédetective die de vreemde en eigenaardige zaak van Victor Dousvalon moet oplossen – een koppige oude geschiedenisprofessor die zijn leven in het geheim heeft gehuld.

Rechercheurs in spe moeten goed nadenken om dit delicate mysterie op te lossen. Ze moeten niet alleen aanwijzingen volgen, maar ook hun intuïtie gebruiken om getuigen te ondervragen, leugens op te sporen en documenten door te spitten in een zoektocht om de stilte en decennialange leugens te doorbreken.

De demo bevat de opening van het spel, waarin Eugène halsoverkop in de vreemde zaak wordt gegooid en een kleurrijke cast van personages ontmoet terwijl hij zijn onderzoek begint in de straten van Meriadeck, Bordeaux. Spelers ervaren de prachtige handgetekende esthetiek van de game, geïnspireerd op het werk van Rémi Chayé, en genieten van de zeer suggestieve soundtrack die is beïnvloed door de meesters van de cinema uit de jaren 60 en 70, giallo mysteries en misdaadthrillers.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password