Demo van Star Ocean The Second Story R nu verkrijgbaar

Square Enix heeft vandaag een speelbare demo uitgebracht van hun komende titel Star Ocean The Second Story R. In deze demo kunnen spelers de eerste uren van de game spelen voordat de complete game op 2 november 2023 verschijnt. Spelers kunnen de opgeslagen gegevens van de demo later overzetten naar de game om hun vorderingen te bewaren. Dankzij cross-generational saving kunnen PlayStation 4-spelers verder spelen op de PlayStation 5 met hetzelfde save-bestand.
De demo biedt toegang tot drie steden, twee dungeons en twee eindbazen, en biedt speler een uitgebreide indruk van de eerste uren van de game. Spelers kunnen zelf hun held kiezen, drie teamleden verzamelen en tijdens gevechten nieuwe acties als ‘Assault Action’ en ‘Break’ gebruiken.

Star Ocean The Second Story R is een 2.5D-remake van het hooggeprezen tweede deel in de Star Ocean-serie dat in 1998 verscheen. Deze RPG combineert prachtige 3D-omgevingen met nostalgische 2D-pixel-personages, zodat spelers kunnen genieten van een klassieke RPG-ervaring in een modern jasje. De originele game is nieuw leven ingeblazen met een opnieuw gearrangeerde soundtrack, nieuwe moeilijkheidsniveaus, vele quality-of-life-verbeteringen en meer, naast de al bekende en geliefde features als snelle, realtime-gevechten, een diepgaand skill-systeem en private actions, waarmee spelers hun relaties met teamgenoten kunnen versterken en verschillende eindes kunnen ontgrendelen.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password