Demo van actie-RPG Granblue Fantasy: Relink nu beschikbaar voor PS5 en PS4

Uitgever en ontwikkelaar van videogames Cygames heeft aangekondigd dat een demoversie van Granblue Fantasy: Relink op 12 januari 2024 beschikbaar is voor download op de PlayStation 5- en PlayStation 4-platforms. De volledige retailversie verschijnt op 1 februari 2024.

Er zijn drie speltypen beschikbaar in de Granblue Fantasy: Relink demo.

1. Verhaal modus

Beleef een klein stukje van het hoofdverhaal! Na het voltooien van dit speltype verdienen spelers een beloning die ze kunnen claimen in het volledige spel van Granblue Fantasy: Relink.

2. Quest speltype

Werk je een weg door een selectie van drie quests die solo of met andere spelers via een internetverbinding te spelen zijn! Na het voltooien van dit speltype verdienen spelers beloningen die te claimen zijn in het volledige spel Granblue Fantasy: Relink.

Er zijn elf personages beschikbaar in de questmodus, elk met hun eigen unieke vechtstijl. Er is iemand voor iedereen!

Beschikbare demokarakters:

Gran, Katalina, Rackam, Io, Charlotta, Ghandagoza, Narmaya, Lancelot, Siegfried, Yodarha en Zeta.

3. Zelfstudiemodus

Speel deze modus om de basisbesturing te leren!

 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password