Demo beschikbaar voor vlammende platformer Nocturnal als onderdeel van Steam Next Fest

Indie-ontwikkelaar Sunnyside Games heeft in samenwerking met Dear Villagers een demo uitgebracht voor hun aankomende vlammende platformer Nocturnal als onderdeel van Steam Next Fest van 6-13 februari om 10am PST. Ook deze demo is een beest, met ongeveer een derde van de volledige game. Nocturnal is een game gebouwd rond speedrunning, dus kijk hoe snel je de openingsact kunt voltooien!

Nocturnal, dat later dit voorjaar op de PC en consoles verschijnt, is een actieverkenningsodyssee waarin spelers een snode mist moeten afweren die een eeuwenoud eiland omhult. Na een moeilijke reis over een onrustige zee keert Ardeshir, een soldaat van de Enduring Flame, terug naar zijn geboorte-eiland Nahran. Overspoeld door een schaduwrijke mist, moet Ardeshir vertrouwen op vuur om de sinistere krachten die zijn geboorteland hebben overgenomen, te doven. Vlam heeft hier vele toepassingen. Het kan de mist afweren, het landschap aansteken, machines aanzetten, en gebruikt worden om wezens met duistere magie te verbranden die ongevoelig zijn voor conventionele wapens. Maar wees gewaarschuwd: in de mist kun je niet ademen, dus je zult je verstand moeten gebruiken als je nieuwe manieren zoekt om de mist op afstand te houden.

Word krachtiger door verzamelde as aan de vlam te offeren. Krijg krachten waarmee je je levenskracht kunt uitbreiden, je adem langer kunt inhouden of as kunt offeren in de hoop onderweg nieuwe krachten te krijgen.
Nocturnal moedigt uitdagers aan om zijn prachtige ruïnes te trotseren met een groot aantal optionele proeven. Wie de glorie van een echte uitdaging zoekt, kan een groot aantal speedrunning-functies inschakelen, zoals snellere overgangen, over te slaan cutscènes en een pauzeerbare timer. Alleen de felste strijders wagen zich aan de Permadeath Mode, waarin je maar één leven hebt om de hele tocht te ondernemen.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password