Deluxe Edition nu beschikbaar voor download

Uitgever Modus Games en ontwikkelaar Reply Game Studios hebben vandaag aangekondigd dat de Deluxe Edition van de prachtig gestileerde actiegame Soulstice nu te downloaden is op PlayStation 5 en Xbox Series X|S voor $49,99 / €49,99 / £49,99. Bestaande bezitters van de digitale basisgame kunnen upgraden naar de digitale deluxe editie voor $9,99 / €9,99 / £8,99.

De Deluxe Edition bevat de volledige game, een digitaal artbook van meer dan 70 pagina’s met details over de rijkelijk gerealiseerde wereld van Soulstice, een originele soundtrack met 13 energieke nummers en het in-game te gebruiken Ashen Blade Item Pack. De Deluxe Edition was eerder al digitaal verkrijgbaar op Steam en als fysieke release voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S via toonaangevende retailers en de Maximum Games store: https://store.maximumgames.com/products/soulstice-deluxe-edition

 

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password