Defense Matrix geactiveerd! Verstevig je gameplay in Overwatch 2 en houd het positief

Overwatch 2 wordt free-to-play om onder meer samen met je vrienden te spelen en van te genieten! Op 4 oktober verwelkomen we dan ook graag iedereen in ons universum. Terwijl het spannende tijden zijn, bevestigen we ook dat free-to-play enkele uitdagingen met zich meebrengt, onder meer op vlak van wangedrag en gameplay. We zijn voorbereid op deze uitdagingen en introduceren daarom Defense Matrix.

Defense Matrix omvat een infrastructuur van systemen, om de integriteit van gameplay te helpen beschermen en positief gedrag in Overwatch 2 te stimuleren. Dit initatief wordt gedragen door een groep aan functionele teams binnenin Blizzard, die een geweldige ervaring aan alle Overwatch 2-spelers willen voorschotelen:

  • Definieer, ontwikkel en stel programma’s op om een positieve ervaring aan alle spelers te bezorgen.
  • Behoud van competitieve integriteit op elk niveau door snel valsspelers te identificeren en deze te elimineren.
  • Het creëren van een community (zowel in als buiten de game) door negatief tegenover disruptieve gameplay te staan en positieve en constructieve spelers een leidende stem binnen de community te geven.

Bekijk de volledige blog voor meer info rond het Defense Matrix.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password