Deel later deze maand je stickercreaties met de wereld in Sticky Business

Het is bijna tijd om een bestelling te plaatsen! Uitgever Assemble Entertainment en ontwikkelaar Spellgarden Games kondigen de officiële releasedatum voor de aankomende gezellige kleine business sim, Sticky Business. Sticky Business lanceert op 17 juli en moedigt spelers aan om hun fantasie de vrije loop te laten tijdens het maken en inpakken van dozen met stickers, terwijl ze ervaren hoe het is om een klein bedrijf te hebben. Sticky Business zal ook deelnemen aan SimFest, een aankomend digitaal evenement op Steam dat simulatiegames van alle soorten viert!

Als eigenaar van een gloednieuw stickerbedrijf kunnen spelers geweldige stickers maken met duizenden aanpassingsmogelijkheden. Spelers besteden tijd aan het maken van schattige en leuke creaties in hun eigen stijl, het inpakken van bestellingen, het ontwikkelen van hun online winkel en het opbouwen van relaties met klanten. En hoewel het leuk en spannend kan zijn om je creatieve spieren te strekken, brengt het hebben van een eigen bedrijf ook uitdagingen met zich mee.

Sticky Business heeft ook een speciale Twitch-integratie waardoor contentmakers op een leuke manier in contact kunnen komen met hun publiek. Kijkers kunnen een bestelling plaatsen en de contentmaker moet deze uitvoeren door de gevraagde sticker te maken.
Sticky Business komt op 17 juli uit op PC via Steam.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password