December update voor Quake Champions bevat Battle Pass en CTF-modus

De Quake Champions ervaring wordt net dat tikkeltje spannender door de December update. Met de nieuwe Battle Pass kunnen spelers exclusieve beloningen krijgen door een gloednieuw Champion-voortgangssysteem. De langverwachte komst van de Capture the Flag modus, een nieuwe map en tonnen aanvullende updates en verbeteringen maken de December update de spannendste tot nu toe.  

  • Battle Pass: De Quake Champions betalende Battle Pass is nu beschikbaar voor 1,000 Platinum. De 100-tier Battle Pass brengt extra veranderingen aan de economie met zich mee, zoals het verwijderen van de Backpacks en Chests, versterkte valuta en meer. Het nieuwe systeem zal spelers een gratis pad naar beloningen bieden alsook de mogelijkheid van de betalende “Battle Pass” aanreiken, die nog meer, exclusieve items vrijspeelt.
  • Champion voortgang: Spelers zullen specifieke Champions doen stijgen in level door verschillende Challenges in het spel te voltooien. Door wekelijkse Challenges te volbrengen en voortgang te boeken doorheen de Battle Pass krijgen spelers “Shards”, een valuta die gebruikt kan worden om unieke, Champion-specifieke voorwerpen te ontgrendelen.
     
  • Capture the Flag: De klassieke FPS modus keert terug met alle gekende Quake intensiteit. Een nieuwe map, Citadel – speciaal ontworpen voor CTF – maakt ook deel uit van de update. Maak je klaar om samen te werken en alle middelen in te zetten om je vlag stevig geplant te houden

De community had gevraagd om aanpassingen te doen aan de voortgang en beloningen, en in de December update is het zover.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password