DECEIVE INC. Nodigt alle Agents uit om gratis te spelen op PlayStation 5 en Xbox Series X|S van 16-19 november, met fikse kortingen op consoleversies

Ontwikkelaar Sweet Bandits Studios en uitgever Tripwire Presents kondigen aan dat hun multiplayer FPS-titel DECEIVE INC., een mix van stealth en spycraft, van 16-19 november gratis te downloaden en te spelen is op het PlayStation 5 computer entertainment system en de Xbox Series X|S consolesystemen. De uitgever kondigde ook een gelimiteerde uitverkoop aan voor de standaardeditie en Black Tie Edition Upgrade, met een korting van 50% op de normale prijs, van 17-27 nov. op het PS5-systeem en van 16-27 nov. op de Xbox Series X|S.

Het gratis consoleweekend volgt op de recente release van de Of Queens & Kings-update voor alle platforms op 19 oktober. De update brengt Catalog Season 3 naar de game, een spelersvriendelijk alternatief voor traditionele gevechtspassen, waarmee agenten toegang kunnen ontgrendelen tot Octo, de nieuwste speelbare agent die in het veld wordt ingezet. De gladde spion heeft dezelfde risico’s en beloning voor zijn veldwerk als wanneer hij aan de tafels gaat gokken. Spelers kunnen ook genieten van nieuwe privélobby’s, een functie waar de community veel om heeft gevraagd, de nieuwe Operation Sound Eclipse-kaart verkennen die echt niet van deze wereld is, en nog veel meer!

Om het gratis weekend af te trappen starten Sweet Bandits en Tripwire Presents een Twitch Drops-campagne! Twitch-drops zijn de rest van november beschikbaar.

  • Kijk 15 minuten en ontvang de XP Booster beloning
  • Kijk 30 minuten en ontvang de Zomer Palm Inkt beloning
  • Kijk 1 uur lang en ontvang de beloning voor Octo Skin van Conventiegangers.De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password