Debuuttrailer WB Games en Niantic voor Harry Potter: Wizards Unite Augmented Reality mobiele game

Niantic en WB Games hebben de eerste teasertrailer uitgebracht voor Harry Potter: Wizards Unite, de nieuwe augmented reality (AR) mobiele game waarmee spelers wereldwijd de magie binnen handbereik hebben. Deze langverwachte game wordt in 2019 uitgebracht.

Harry Potter: Wizards Unite, uitgegeven door Niantic en gezamenlijk ontwikkeld door WB Games San Francisco en Niantic, is onderdeel van Portkey Games, een gameslabel speciaal voor video- en mobiele games gebaseerd op de Wizarding World.

In Harry Potter: Wizards Unite, kun je de echte wereld verkennen. Los een mondiaal mysterie op, gebruik toverspreuken, kom fantastische beesten tegen en ontmoet bekende personages.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password