Death Stranding is vanaf 23 augustus beschikbaar in PC Game Pass

Welkom, Porters! Vandaag kondigen wij van Kojima Productions en 505 Games met ongelooflijk veel plezier aan dat Death Stranding 23 augustus lanceert met PC Game Pass. Van de legendarische game-maker Hideo Kojima komt een gloednieuw, genre-tartend open wereld actie-avontuur met Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Léa Seydoux, en Lindsay Wagner in de hoofdrol.

In de nabije toekomst hebben mysterieuze explosies de wereld op zijn kop gezet en een reeks bovennatuurlijke gebeurtenissen veroorzaakt die bekend staan als de Death Stranding. Met buitenaardse wezens die het landschap teisteren en massale uitroeiing op komst, is het aan Sam Porter Bridges om door de verwoeste woestenij te reizen en de mensheid te redden van de dreigende vernietiging.

Voor degenen die het nog niet weten, Death Stranding draait om het belang van connecties; we zijn zo enthousiast om meer spelers te verbinden met deze wereld en deze werkelijk prachtige community. In de afgelopen jaren hebben we het geluk gehad om met zoveel spelers in contact te komen en hebben we meerdere community evenementen georganiseerd via onze officiële sociale kanalen – binnenkort kunnen PC Game Pass leden ook deelnemen aan deze toekomstige activiteiten!

Windows 10/11 PC gamers kunnen functies verwachten als ultrawide mode, photo mode, hoge framerate en cross-over content van enkele zeer bekende franchises. Bovendien zal de PC Game Pass Edition van Death Stranding ook de volgende items bevatten, die vrij te spelen zijn naarmate je vordert in het verhaal:

– Chiral Gold / Omnireflector “Ludens Mask” Zonnebril (Kleurvariant)
– Gouden en zilveren krachtskelet
– Goud en zilver All-Terrain Skeleton
– Gouden en zilveren pantserplaat

 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password