Death Stranding-album met originele muziek aangekondigd

Naast een officiële soundtrack komt er een album genaamd Death Stranding: Timefall met originele muziek geïnspireerd door de game.

Op het album hebben diverse bekende artiesten muziek gemaakt geïnspireerd door de game. Het gaat om artiesten zoals CHVRCHES, Khalid, DJ Lazer en meer. Uitgever Sony heeft heeft de andere artiesten nog niet onthuld. Het verklaart meteen waarom de bandleden van CHVRCHES eerder dit jaar bij Kojima Productions in Japan langs gingen.

Het album komt op 8 november uit, tegelijk met de lancering van de game. Vanaf dat moment is Death Stranding verkrijgbaar op PlayStation 4. Op dat moment kunnen fans alleen via de speciale edities van de game aan het album komen. De muziek moet op een later, nog onbekend moment, ook los verkrijgbaar komen, zowel fysiek als via streamingdiensten.
Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password