Death Stranding 2 aangekondigd

Kojima Productions heeft vandaag aangekondigd dat Death Stranding 2 voor PlayStation 5 officieel in ontwikkeling is. Ter gelegenheid van de aankondiging heeft de studio een officiële teaser trailer vrijgegeven tijdens The Game Awards van dit jaar op 8 december 2022.

Zoals bij al zijn vroegere meesterwerken, zal de nieuwste titel worden geproduceerd, geschreven, geregisseerd en ontworpen door Hideo Kojima zelf. De tot nu toe aangekondigde cast bestaat uit Norman Reedus, Léa Seydoux, Elle Fanning, Shioli Kutsuna en Troy Baker.

De originele game, Death Stranding 2 werd door Sony Interactive Entertainment uitgebracht voor de PlayStation 4 op 8 november 2019 en door 505 Games voor PC op 14 juli 2020. De DIRECTOR’S CUT lanceerde op 24 september 2021 en verbetert de Death Stranding 2 -ervaring door spelers meer karakteractie, uitgebreide gebieden, uitgebreide verhaallijnen door nieuwe missies en een uniek Social Strand System waarmee spelers met elkaar in contact kunnen blijven over de hele wereld door in-game acties, waaronder het doneren van waardevolle middelen om structuren te herbouwen. De DIRECTOR’S CUT is de definitieve ervaring en is momenteel verkrijgbaar op PlayStation 5 en PC.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password