Dear Villagers publiceert heteluchtballon overlevings avontuur Passing By – A Tailwind Journey

Indie-ontwikkelaar Studio Windsocke werkt samen met uitgever Dear Villagers aan zijn op een ballonvaart gebaseerd overlevingsavontuur Passing By – A Tailwind Adventure. Passing By – A Tailwind Adventure komt in Q3 2023 naar de PC en laat je vriendschap sluiten met medereizigers en eigenzinnige eilandbewoners, je verstand gebruiken om meeslepende puzzels op te lossen en genoeg middelen verzamelen om verder te gaan waar je reis je brengt!
Passing By – A Tailwind Journey speelt zich af in een prachtige en grillige wereld van drijvende eilanden en een nooit aflatende westenwind en laat je beginnen aan een gedenkwaardige reis als Curly, een jonge ballonvaarder, die de opdracht krijgt een mysterieuze brief af te leveren.
In dit innovatieve genre hybride van 2D puzzelplatformer, survival en adventure game kun je op je gemak de wereld verkennen, van eiland naar eiland reizen per ballonschip en verschillende puzzels oplossen terwijl je je middelen moet beheren om te overleven. Een spannend avontuur vol gezonde ontmoetingen en zinvolle ervaringen wacht op je!

Maar denk eraan: aangezien de westenwind altijd maar in één richting waait, betekent het afscheid van een eiland voorgoed. Denk goed na voordat u aan boord gaat van uw ballonvaartuig; bent u bereid de lange reis door de wolken naar een onbekende bestemming te maken?
De reis is zijn eigen beloning. Moge je brander je altijd verwarmen en de westenwind je altijd gunstig gezind zijn!

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com