Deadpool brengt de chaos in nieuwe Marvel’s Midnight Suns DLC trailer; verschijnt 26 januari

Afgelopen week hebben 2K en Marvel Entertainment een nieuwe trailer onthuld voor de eerste DLC van Marvel’s Midnight Suns – The Good, the Bad, and the Undead – met Deadpool! De DLC is afzonderlijk verkrijgbaar of als onderdeel van de Marvel’s Midnight Suns Season Pass (inbegrepen bij de Legendary Edition). Elke DLC brengt een nieuwe recruitable hero en voegt drie nieuwe verhaalmissies, een nieuwe upgrade voor de Abbey en een selectie nieuwe skins en outfits voor de hero toe.
Als recruitable hero, kun je de volledige suite van Marvel’s Midnight Suns’ grootsheid verwachten met Deadpool die unieke nieuwe vaardigheden en zijn kenmerkende stijl van chaos naar het slagveld brengt, evenals de mogelijkheid om vriendschap op te bouwen en beste vrienden te worden met de Merc with a Mouth in de Abbey. In de verhaalmissies worden ook nieuwe vijandentypen geïntroduceerd – en je zult Deadpools unieke onderzoeksproject Food Truck willen ontwikkelen om je een extra tactisch voordeel op het slagveld te geven.

The Good, the Bad, and the Undead is beschikbaar op 26 januari 2023 voor Windows pc via Steam en Epic Games Store, PlayStation 5 en Xbox Series X|S. Marvel’s Midnight Suns heeft een PEGI 16 rating.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password