Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise verschijnt op 10 juli voor Nintendo Switch

Vandaag onthullen Rising Star Games en TOYBOX Inc. de releasedatum voor Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise. Dit open-wereld mystery-avontuur verschijnt op 10 juli exclusief voor de Nintendo Switch en is vanaf vandaag als pre-load verkrijgbaar in de Nintendo eShop.
Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise is het vervolg op Deadly Premonition en speelt zich af in het hedendaagse Boston. Het verhaal van de game wordt op een unieke manier verteld en laat spelers terug in de tijd reizen naar Le Carré, om de mysteriën te ontdekken die liggen verscholen in dit ooit zo vredige stadje. Het verhaal speelt zowel vóór als ná dat van het originele Deadly Premonition, en volgt de agenten Davis en Jones die een nieuw onderzoek beginnen naar de seriemoorden die in Le Carré plaatsvonden. Via de herinneringen van een voormalige FBI-agent kun je terug in de tijd naar Le Carré reizen en als Special Agent York proberen het mysterie te ontrafelen.
  • York keert terug: Keer terug als FBI-agent York om een gloednieuw moordmysterie te beleven
  • Zowel een prequel als een sequel: Verricht een historisch onderzoek om de moordzaken in Le Carré op te lossen
  • Een open-wereld-avontuur: Ga waar je wilt in het stadje Le Carré, te voet of op een skateboard
  • Mini-games: Bowling, Bayou Ride, Skateboard Challenge, en meer
  • Customisation: Spelers kunnen hun personage aanpassen en hun skateboard upgraden om er sneller mee te kunnen skaten en nieuwe tricks mee uit te voeren
Spelers die willen weten hoe het allemaal is begonnen, kunnen de surrealistische en unieke sfeer van het originele Deadly Premonition ervaren in Deadly Premonition Origins, dat momenteel met 50% korting te koop is in de Nintendo eShop*.
Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise verschijnt op 10 juli voor de Nintendo Switch. De game volgt de agenten Davis en Jones die een nieuw onderzoek beginnen naar de seriemoorden die in Le Carré plaatsvonden. Via de herinneringen van een voormalige FBI-agent reizen spelers terug in de tijd naar het stadje Le Carré waar ze als Special Agent York het mysterie kunnen trachten te ontrafelen. Het vorige deel, Deadly Premonition Origins, is nu met 50% korting te koop in de Nintendo eShop.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password