Dead Rising 4 gelekt

Er zijn beelden gelekt van Dead Rising 4. Volgens Kotaku zal de game op E3 aangekondigd worden, volgens hun zijn de gelekte beelden authentiek. Volgens de geruchten speel je in het vierde deel weer met Frank West, en speelt de game zich net als het eerste deel weer af in Willamette, Colorado. Het zou verder ook mogelijk zijn om met vier spelers co-op te spelen. Volgens de geruchten is het mogelijk dat ook het winkelcentrum uit het eerste deel terugkeert.

Het is nog niet bekend naar welke platformen de game zal komen. Het eerste deel verscheen enkel op Xbox 360, deel 2 verscheen op pc, Playstation 3 en Xbox 360. Het derde deel tenslotte verscheen enkel op Xbox One en pc.

http://i1164.photobucket.com/albums/q575/GamebrainBE/v1xkone_zpshwj0lw9y.jpg

http://i1164.photobucket.com/albums/q575/GamebrainBE/ligf0nz_zpsaydjzcuq.jpg

http://i1164.photobucket.com/albums/q575/GamebrainBE/ylky8nc_zps0cf3taa2.jpg

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password