Dead Man’s Diary nu beschikbaar voor PlayStation 5

TML-Studios heeft vandaag het verhalende survivalavontuur Dead Man’s Diary uitgebracht voor PlayStation 5. De meeslepende avonturengame dompelt spelers onder in een overlevingstocht door een post-apocalyptische wereld en is nu digitaal verkrijgbaar in de PlayStation Store voor € 29,99.

Gamers zullen worden betoverd door de visueel en grafisch geavanceerde omgevingen, variërend van donkere bossen tot desolate industriële ruïnes. Dead Man’s Diary is aanzienlijk geëvolueerd sinds de eerste release op PC en Xbox consoles, dankzij de voortdurende verbeteringen door TML-Studios. In Dead Man’s Diary voor PlayStation 5 maakt het team gebruik van de nieuwste versie van de Unreal Engine en profiteren spelers ook van meer hulp in de spelwereld.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password