Dead Island 2 Released op 3 februari en krijgt nieuwe gameplay trailer

Dead Island 2 leeft inderdaad nog. Tijdens Gamesom 2022 werd een nieuwe trailer voor de langverwachte zombie survival game vrijgegeven, met een verrassende onthulling dat de game uitkomt op 3 februari 2023.
Dead Island 2 zal zes speelbare personages bevatten, waarvan er één te zien is in de nieuwe trailer. In de trailer krijgen we wat van Dead Island’s kenmerkende op melee gerichte gevechten te zien.

Na de releasedatum trailer, werd ook een gameplay-gerichte trailer onthuld. De trailer geeft een meer gedetailleerde kijk op alle zes van de speelbare protagonisten, evenals de grote verscheidenheid van melee wapens en vuurwapens die tot je beschikking staan wanneer je omgaat met de wandelende doden.

Het heeft lang geduurd voordat Dead Island 2 uitkwam. De laatste keer dat we een nieuwe trailer voor de game kregen was E3 2014, wat betekent dat het iets meer dan acht jaar geleden is.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password