Dead Island 2 komt naar Steam

Dead Island 2, de first-person action RPG die spelers verplaatst naar een helse versie van LA (ook wel bekend als HELL-A), verschijnt over twee maanden op Steam, op maandag 22 april om precies te zijn.

In een stad die vanwege een dodelijk virus van de buitenwereld is afgesloten, begint de speler, die om een of andere reden immuun is voor het virus, een even epische als bloederige reis door beroemde locaties als Beverly Hills, Venice Beach en Santa Monica. Onderweg ontmoeten spelers de mafste personages en kunnen ze ontdekken wie of wat er schuilt achter de uitbraak van het virus – en wat de gevolgen ervan zijn.

Om te vieren dat de game naar Steam komt, kun je Dead Island Riptide – Definitive Edition de komende 48 uur gratis krijgen (tot 15:00 uur op donderdag 15 februari), en Dead Island: Retro Revenge met 75% korting aanschaffen.

Het killen van zombies was nog nooit zo leuk als in deze game, waarin gamers hun slachtwerk ook werkelijk kunnen zien en voelen dankzij Dambusters F.L.E.S.H. (Fully Locational Evisceration System for Humanoids)-systeem, dat elke amputatie heerlijk smerig in beeld brengt.

Om het bloedvergieten naar een hoger niveau te tillen, kunnen spelers gebruik maken van een schat aan craftbare wapens, mods en skills. Zo kunnen spelers hun personage helemaal naar eigen smaak ontwikkelen.

Tegenover het personage van de speler staan diverse soorten zombies, elk met hun eigen mutaties, aanvallen, en LA-stijl-varianten.

Daarnaast is het mogelijk de fun met je vrienden te delen – waardoor het slachtwerk alleen maar grappiger wordt. De co-op mode van Dead Island 2 is geschikt voor drie spelers tegelijk en ook beschikbaar voor de Xbox- en PlayStation-systemen.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password