Dead Cells: The Bad Seed heeft nieuwe Animatie Trailer

Er staat een nieuwe trailer voor Dead Cells: The Bad Seed online. Dit keer geen gameplay trailer, maar een geanimeerde video. De uitbereiding op Dead Cells is vanaf 11 februari 2020 beschikbaar.

Net als vorige Dead Cells-trailers bevat deze trailer een animatie waarin het naamloze hoofdpersonage centraal staat. In de trailer is te zien hoe de onthoofde held meedogenloos een einde maakt aan de nieuwe monsters.

Eind januari kwam er al een gameplaytrailer uit voor Dead Cells: The Bad Seed waarin bekend werd gemaakt wat er nu precies te halen viel in deze DLC. De uitbreiding voor de roguelike actie-platformer bevat twee nieuwe gebieden: Arboretum, waar een clan met levende paddenstoelen woont, en The Swamp, de thuishaven van gemuteerde wezens en uit de kluiten gewassen kikkers. De nieuwe gebieden moeten er voor zorgen dat spelers gedurende het game nieuwe routes kunnen kiezen.

Verder bevat de uitbreiding ook een nieuwe baas genaamd Mama Tick, die in het midden van The Swamp gesitueerd is. Het gevecht moet vergelijkbaar worden als die met The Concierge. Tot slot komen er ook nieuwe vijanden en wapens naar de game. De uitbreiding gaat ongeveer 4,99 euro kosten en komt naar PlayStation 4, Xbox One, Switch en pc. Het afgelopen jaar heeft Dead Cells diverse gratis updates ontvangen.

Sasha zegt net zoals de rest van de redactie geen nee tegen een controller in de hand. Met een goede pint in de buurt kan hij alles aan. Buiten sport is geen enkel genre hem onbekend. Horror games staan hoog aangeprezen in zijn collectie, angst staat dan ook niet in zijn woordenboek. Naast video games kan Sasha ook enorm genieten van board- en kaartgames en de zwaardere muziekgenres zoals metal en rock.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password