De zompocalypse is begonnen in Dead Island 2

Eerste uitbreiding van Dead Island 2 – Haus – is nu verkrijgbaar.
De uitbreiding verplaatst spelers naar een mysterieuze villa in Malibu, waar de morele grenzen nogal vaag zijn. Spelers moeten de geheimen ontrafelen van een cult – en zijn raadselachtige leider – terwijl ze proberen de Zompocalypse te overleven.

In de expansion kunnen spelers zich een weg door een verwrongen doolhof van biomes vechten met een flink arsenaal nieuwe wapens – inclusief:

  • K-ROSSBOW – gemaakt voor precisie en dodelijkheid, gebruik de vernietigende vuurkracht van dit wapen om zombiehoofden op afstand op te blazen
  • Hog Roaster – het ultieme ticket voor levendig slachtwerk, waarmee je zombies tegelijk slacht en braadt
  • Dead Islands – om het gewicht van je schouders te halen terwijl je de ondoden tot pulp mept
  • 8 nieuwe vaardigheidskaarten – om de slayer van de speler uit te breiden met  een arsenaal nieuwe vaardigheden

Dead Island 2 Haus is nu verkrijgbaar voor PlayStation®4, PlayStation®5, Xbox Series X|S, Xbox One en pc (Epic Games Store).

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password