De WILD HEARTS-update van mei is nu beschikbaar

EA Originals en KOEI TECMO hebben aangekondigd dat de nieuwste gratis post-launch content-update voor de AAA-hunting game WILD HEARTS nu beschikbaar is voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc via de EA app, Steam en Epic Game Store.

Met de introductie van de nieuwe Kemono genaamd Alpha Sapscourge moeten jagers met succes de niesaanvallen van het beest overleven. Op deze manier kunnen ze nieuwe wapens, een pantserset en een speciaal ornament vrijspelen. Na het voltooien van de hoofdmissie krijgen spelers toegang tot Alpha Amber Rouge Side Stories, een gloednieuwe quest die voor nog meer actie zorgt.

De update bevat ook een nieuwe Trial-quest. Hierin moeten jagers met een vooringestelde bepantsering het opnemen tegen Kemono om beloningen te verdienen die helpen bij het snel uitschakelen van doelwitten. Daarnaast biedt het Limit Break-systeem nu de mogelijkheid om de Attribute Power en Resiliency van wapens en panters te versterken, en een derde Inherent Skill aan wapens toe te voegen. Spelers kunnen ook grote verbeteringen en bugfixes verwachten die de algehele spelervaring verbeteren.

WILD HEARTS is nu verkrijgbaar voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S tegen een adviesprijs van € 79,99 en pc via de EA app, Steam en Epic Game Store tegen een adviesprijs van € 69,99.

Lees het blogbericht hier voor meer informatie over de nieuwe Alpha Sapscourge Kemono

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com