De werelden van NieR en Final Fantasy XIV Online komen samen met de lancering van Patch 5.1

Met de lancering van Patch 5.1: Vows of Virtue, Deeds of Cruelty is een geweldig nieuw hoofdstuk begonnen in de Shadowbringers™-verhaallijn van FINAL FANTASY® XIV Online.

Patch 5.1 is de eerste grote update voor de MMO sinds de release van de alom geprezen derde uitbreiding, Shadowbringers, eerder dit jaar. De update voegt een schat aan nieuwe content toe, inclusief het eerste deel van de door NieR® geïnspireerde YoRHa: Dark Apocalypse alliance raid. Daarin kunnen spelers met de android ‘2P’ een raid dungeon voor 24 spelers betreden, inclusief een nieuw verhaal en unieke gevechten die zijn ontworpen door gast-ontwikkelaars Yosuke Saito en YOKO TARO.

Bekijk de nieuwe trailer van de patch hier: https://youtu.be/QougrXHkWCo

 

Patch 5.1: Vows of Virtue, Deeds of Cruelty bevat onder meer de volgende nieuwe content:

 • Nieuwe hoofdscenario-quests – Het volgende hoofdstuk in de hoofdverhaallijn van Shadowbringers.
 • Nieuwe Alliance Raid voor 24 spelers: “The Copied Factory” – In deze nieuwe raid dungeon die is geïnspireerd door de wereld van NieR en mede is ontwikkeld door gast-ontwikkelaars Yosuke Saito en YOKO TARO, nemen spelers het op tegen mechanische levensvormen.
 • New Game+ – Geniet opnieuw van eerder voltooide quests, filmpjes, dialogen en gevechten, met behoud van je huidige personage en level. Patch 5.1 omvat de hoofdscenario-quests voor Heavensward™Stormblood™ en Shadowbringers.
 • Nieuwe trial: Hades (Extreme) – Spelers kunnen opnieuw tegen deze afschrikwekkende vijand strijden, maar dan op een hoger moeilijkheidsniveau.
 • Nieuwe dungeon: “The Grand Cosmos” – Spelers kunnen dit grote, door elfen gebouwde paleis verkennen met medespelers, of met non-player-personages met behulp van het Trust-systeem.
 • Nieuwe Beast Tribe-quests – Betreed de fantastische Garden of Dreams, Lyhe Mheg — een nieuw gebied met een nieuwe questlijn, inclusief de ondeugende pixies.
 • Job-aanpassingen – De speelstijlen van de jobs ninja, samurai en summoner worden uitgebreid aangepast, terwijl andere jobs kleinere veranderingen krijgen.
 • Aanpassingen verzamelen en craften – Verschillende aanpassingen aan acties, het verwijderen van extra acties, UI-verbeteringen en meer zullen de verzamel- en craft-ervaring voor zowel beginners als veteranen verbeteren.
 • Nieuwe Gold Saucer GATE “The Slice is Right” – Yojimbo maakt zijn debuut bij de Gold Saucer in deze nieuwe minigame die een beroep doet op de reflexen van spelers en geluk.
 • Patch 5.1 introduceert ook het ‘Fellowship’ community-systeem, updates voor Performance Actions, systeemupdates en meer.

De komende weken verschijnt zelfs nog meer nieuwe content in het vervolg van de 5.1x-serie, inclusief:

 • Nieuwe crafter- en verzamelaar-content, “Ishgard Restoration” (Patch 5.11) – Spelers kunnen op elke wereld samenwerken om goederen te leveren, diverse opdrachten te voltooien en het Firmament in zijn oude glorie te herstellen.
 • Nieuwe Ultimate Difficulty-raid, “The Epic of Alexander” (Patch 5.11) – Deze raid zal zelfs de meest geharde spelers zwaar op de proef stellen.
 • Nieuwe PvP Frontline-map: “Onsal Hakair” (Patch 5.15) – Grand Companies zullen hun krachten bundelen met de stammen van de Azim Steppe om te laten zien wat zij waard zijn op het slagveld.
 • Blue Mage-updates (Patch 5.15) – De level cap van deze limited job wordt verhoogd naar 60. Daarnaast krijgt de Blue Mage nieuwe job-quests, Masked Carnivale-stages en een uitgebreide job log.
Ondertussen wordt in FINAL FANTASY XIV Online nog een paar dagen Halloween gevierd met de terugkeer van het Continental Circus voor All Saints’ Wake. Tot 1 november kunnen spelers diverse in-game-items verdienen, inclusief de Circus Ahriman-mount, door de content van het seizoensevenement te voltooien. Hier vind je alle details:
https://eu.finalfantasyxiv.com/lodestone/special/2019/All_Saints_Wake/

 

  
All Saints’ Wake-beloningen: Circus Ahriman en de Pumpkin Carriage

Nieuwkomers in FINAL FANTASY XIV Online worden uitgenodigd om een gratis trial te downloaden die ze laat genieten van alle content tot level 35. De gratis trial laat spelers tot acht speelbare personages maken, en de verschillende speelbare rassen, klasses en jobs proberen zonder speeltijdbeperkingen. Nieuwe spelers die de gratis proefversie willen proberen, kunnen zich hier registreren: http://sqex.to/FFXIV_FreeTrial.

FINAL FANTASY XIV: Shadowbringers is de derde uitbreiding van FINAL FANTASY XIV Online, en werd sinds de release in juli 2019 alom geprezen en hoog beoordeeld. De uitbreiding levert onder andere prachtige nieuwe omgevingen, de nieuwe gunbreaker- en dancer-jobs, de Hrothgar- en Viera-rassen, het Trust-systeem en veel meer, om zowel oude als nieuwe spelers honderden uren aan content te bieden.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password