De wereld van Ashen is beschikbaar op Xbox One en met Xbox Game Pass

In deze coöp-actie-RPG stap je in het leven van een zwerver die een eigen thuis zoekt. Tijdens je avontuur in de open wereld van Ashen kom je soms andere spelers tegen met wie de interactie kunt aangaan. Het is aan jou hoe je dat doet: je kunt samen het kwaad bestrijden, ze uitnodigen voor je groep of ze gewoon negeren.

Xbox Game Pass biedt je de ultieme vrijheid om meer dan 100 geweldige games te spelen voor een vast, laag maandbedrag. De catalogus bevat ook populaire exclusieve Xbox-titels, die beschikbaar zijn zodra de games uitkomen, zoals Forza Horizon 4, de hoogst gewaardeerde* exclusieve Xbox One-game van deze generatie. Word vandaag nog lid van Xbox Game Pass en ontdek jouw volgende favoriete game. De eerste maand kost maar € 1.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password