De week van Gamebrain [#98]

Het is een bewogen week geweest, vooral als we naar het weer keken. Een zware Storm trok over België met helaas veel wateroverlast. Gelukkig is onze redactie gespaard gebleven. Wij dropen af naar onze game rooms zodat regen noch wind ons kon deren.

Jimmy

De afgelopen week was voor mij best wel een bijzondere week. Ik ben namelijk gestart met een nieuwe job, waar ik ondertussen al zeer fijne collega’s heb mogen ontmoeten. Gezien het deze keer een heel andere job is dan ik voordien deed, wordt ik momenteel opgeleid om deze job zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren. Natuurlijk hoort er na het oefenen op het eind van de dag ook wat ontspanning bij. Ontspannen doen we naast enkele andere dingen, deze keer met Mass Effect Legendary Edition. Hoewel ik hier al eerder aan bezig was vanwege de review is deze daarna even blijven liggen dankzij Yakuza: Like a Dragon. De remaster van de eerste Mass Effect game was tijdens het reviewen alvast volledig uitgespeeld, waardoor we ondertussen herbegonnen zijn aan de remaster van ME2.  Ondertussen heb ik nagenoeg het gehele team bij elkaar verzameld en ben ik alle loyalty missions aan het uitvoeren om mijn team zo paraat mogelijk te krijgen. Volgende week zal ik op mijn vrije momenten het team vervolledigen, tenzij er een review code binnenkomt, want dan zal deze game toch even op hold gezet worden.

Nolan

Voor de moment zit ik een beetje in een gaming-block. Niet dat ik niet aan het gamen ben, maar dat ik eerder even niet weet wat spelen. Ik ben Dark Souls 3 voor de derde keer aan het uitspelen om het laatste einde te krijgen voor de platinum trophy, maar na 100 uur begint deze toch een beetje tegen te steken. Ook ben ik bezig met (na veel aanraden van mijn vriendin) Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogie. Deze is wat rustiger Dan Dark Souls, maar na één aflevering heb ik het toch ook wel even gehad. Niet dat de game slecht is, maar elke case duurt gewoon net iets te lang om er meerdere achter elkaar te spelen.

Tussen die twee door weet ik eigenlijk niet zo goed wat spelen en ben ik een beetje aan het game hoppen. Ik heb deze week hierdoor wel Tower Of Guns 100% gehaald en ben ik terug wat begonnen met Apex Legends, om in de tussentijd na te denken wat ik echt wil spelen. Iets wat ik nu wel al langere tijd aan het spelen ben, en waar ik mij best wel mee amuseer is Enter The Gungeon. Deze dungeon crawler speel ik samen met mijn vriendin in co-op en heeft toch ondertussen al heel veel uren versleten op mijn console.

 

 

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password