De week van Gamebrain [#97]

Weer een week gepasseerd, weer een week dichter bij zomer, vakantie, en al het moois dat de toekomst ons kan brengen. Natuurlijk hebben we ondertussen niet te klagen van het heden en genieten we van mooi weer, aangename voorspellingen qua versoepelingen en gezondheid. We raken ondertussen onze gamecollectie en de nieuwe releases niet uit het oog en houden jullie graag op de hoogte van alles wat onze gamesessies inhouden.

Kevin

Net zoals iedereen heb ik afgelopen weekend van het mooie weer genoten. Dat wilt niet zeggen dat ik geen tijd heb gestoken in mijn collectie. Wat heeft zijn weg gevonden tot mijn consoles? Mijn PS4 draait tegenwoordig vooral warm voor mijn backlog. Zo heb ik nu net God of War uitgespeeld. Ja, ik weet het. Het is een schande dat ik de game nu pas uitspeel. En dan moet ik nog toegeven dat ik nog veel meer toptitels heb die ik eindelijk, of opnieuw, een kans moet geven. Daarnaast heb ik mijn Nintendo Switch regelmatig opstaan voor zijn camerafunctie. Ja, Niels zijn review over Pokémon Snap was voor mij niet bepaald nodig aangezien ik de game toen al in mijn bezit had. Het concept van de game had mij al volledig overtuigd zonder enige kennis of ervaring. Ik heb persoonlijk nooit een N64 gehad en de voorganger dus ook nooit verkend. Best raar dus dat ik zo uitkeek naar de game eigenlijk.

Sinds het vroege Nintendo tijdperk wist Niels al dat hij een gamer was in hart en nieren. Zijn liefde voor games is enkel gegroeid, voornamelijk zijn grote voorliefde voor RPG's en alles wat Japans is. Met de controller in de ene hand, en de machtige pen in de andere speelt en laat hij zijn oordeel vallen over elke game die zijn pad kruist.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password