De week van Gamebrain [#95]

Alweer is er een weekje voorbij. Hoogtijd dus om te vertellen wat wij de afgelopen week gespeeld hebben. Ondanks enkele dagen met best wel mooi lente weer, mochten er toch weer enkele games aan geloven. 

Jimmy

Vorige week ben ik bezig geweest met het reviewen en spelen van een best wel pittige PS5-exclusive. We hebben het hier natuurlijk over Returnal. Deze Roguelike-game heeft mij bij mijn strot weten te pakken, en slaagt erin mij niet meer los te laten. Hoewel het dus best een lastige game is, – met de nodige sterfgevallen als gevolg – blijft deze game mij telkens bij elke run opnieuw opslokken in diens wereld. Dat is natuurlijk goed nieuws, want dat zegt al veel over de kwaliteit over deze game. Maar meer daarover in onze review. Wel kan ik de game alvast aanraden, en kan ik melden dat je zeker geen schrik mag hebben van het save systeem.

Tussen de runs door heb ik ook nog even mijn avontuur in Yakuza: Like a Dragon verder gezet op Xbox Series X. Ondertussen heb ik samen met mijn party het management van een bedrijfje overgenomen, en besloten dat een kip een goede vervanging was voor een ander personeelslid, dus ook in die game was het een productieve week! Toch heb ik niet erg veel tijd gestopt in deze game, want Returnal bleef zijn hete adem in mijn nek blazen… Maar na Returnal keer ik zeker weer terug naar de wereld van Yakuza!

Jeffrey

Vorige week was mijn grootste bezigheid, New Pokemon Snap spelen en van de nostalgie dat het bracht genieten. Foto’s nemen terwijl je rustig over de eilanden reist op de NEO-ONE waarmee je meerdere plekken zult verkennen. Al is het onderwater, door een jungle of zelfs bovenop een vulkaan, het is een vrij relaxerende ervaring voor mij. De game volgt de eerste Pokemon Snap geweldig op van gameplay terwijl het grafisch er vrij goed uitziet.

Dan was er tussendoor natuurlijk ook nog tijd voor Super Smash Bros Ultimate. Smash Bros is een spel dat ik toch bijna elke dag speel, in de hoop van nieuwe dingen te leren en beter te worden. Ten slotte is er hier en daar een duel geweest in Yu-Gi-Oh!, want ik heb redelijk wat nieuwe decks gecreëerd die natuurlijk getest moesten worden.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password