De week van Gamebrain [#92]

Vrolijk Pasen allemaal. Misschien zit je nu wel aan je console, volgepropt met chocolade. Wij raden iedereen altijd aan om niet te eten tijdens het gamen, vuile controllers zijn immers niet aangenaam en gaan sneller stuk. Desalniettemin gunnen we iedereen zijn zoete zonde en hopen we dat deze feestdag de laatste is in lock down. 

Jimmy

De afgelopen week is Outriders verschenen, waar ik meteen mijn tanden in heb gezet. Ik heb de game voorlopig enkel solo gespeeld, maar hopelijk komt hier binnenkort verandering in. Momenteel heeft niemand uit mijn vriendengroep deze game. Hoewel het echter wel mogelijk is om het random mensen te spelen, is dit toch iets wat ik liever niet doe. Gelukkig is de game perfect alleen te spelen, al wordt het voor mij persoonlijk dan nogal snel eentonig. Al moet ik toegeven dat ik de setting best wel weet te smaken. De komende dagen zal ik vermoedelijk nog wel wat verder spelen met deze game, en dit in combinatie met de Fairy Tail RPG.

Kevin

Gamen is niet mijn hoofdbezigheid geweest de laatste weken. Ik heb echter wat nieuwe titels in mijn collectie toegevoegd die het beschrijven en bespreken wel waard waren. Zo heb ik uitgebreid kennis gemaakt met Saviors of Sapphire Wings / Strangers of Sword City Revisited. Deze DRPG is niet de eerste dungeon crawler die ik speelde maar wel degene waar ik het meeste plezier aan heb beleefd. Mijn ervaringen met het genre vielen me tot nu toe nog niet zo in de smaak aangezien dat het continue grindwerk me vaak te eentonig en saai raakte. Bij dit duopack werd ik echter getrakteerd op 2 titels die dit probleem minimaliseerde en me op 2 aangename ervaringen trakteerden.

Daarna startte ik de game Darq: Complete Edition op. Deze duistere puzzelgame die zich afspeelt in de wereld van nachtmerries en monsters zal vooral fans van Tim Burton aanspreken aangezien er enorm veel gelijkenissen zijn met diens stijl en vormgeving. Een aanrader dus voor zowel film- als gameliefhebbers. Daarna kreeg ik nog een titel op mijn bord, namelijk ‘Paradise Lost’. Deze review zien jullie snel weer online komen.

Niels

Nooit gedacht dat ik nog eens zoveel online zou spelen als afgelopen dagen (en nachten), maar sinds Monster Hunter Rise uitgekomen is ben ik geregeld online te vinden om monsters te hunten! Samen met een goede vriend van me, Jeremy (aka Mr. J), ga ik zowat elke avond op jacht gewapend met mijn pro controller in de hand en mijn headset op mijn hoofd met Discord op de achtergrond. Het is lang geleden dat ik nog zo genoot van gewoon wat, weliswaar vanop afstand, samen te chillen en te gamen om zo even mijn hoofd leeg te maken. Monster Hunter was trouwens niet de enige game die ik nu online speel. Samen met Dylan speel ik momenteel ook het filmische “It takes two” zodat we jullie van een nieuwe review kunnen voorzien. Verwacht komende week dus maar liefst twee nieuwe reviews 😉

Sinds het vroege Nintendo tijdperk wist Niels al dat hij een gamer was in hart en nieren. Zijn liefde voor games is enkel gegroeid, voornamelijk zijn grote voorliefde voor RPG's en alles wat Japans is. Met de controller in de ene hand, en de machtige pen in de andere speelt en laat hij zijn oordeel vallen over elke game die zijn pad kruist.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password