De week van Gamebrain [#70]

Voor de scholieren onder ons, zijn we het schoolleven alweer wat gewoon aan het raken? Is er ook nog tijd om af en toe te ontspannen met je favoriete game er bij? Onze redactie hoopt ook altijd op enkele momentjes om te ontspannen en deze week passeerden deze games de revue.

Niels

Zelf heb ik weinig tijd kunnen steken in het spontaan spelen van games die op mijn backlog staan. Natuurlijk heb ik wel wat tijd gestoken in Star Wars: Jedi Fallen Order, maar toch bijlange niet zoveel als ik zou willen. Mijn tijd is vooral uitgegaan naar 2 games om te reviewen, WRC 9 en Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning. De eerste game heb ik mij wel mee weten te amuseren, een prachtig uitziende en realistisch spelende racegame kan ik wel eens smaken. Maar ik heb toch wel heel wat uren in Kingdoms of Amalur gestoken, want deze RPG is écht wel uitgebreid en ook enorm fijn om te spelen. Ik heb deze destijds op de PS3 jammer genoeg nooit uitgespeeld, en nadat mijn PS3 de geest gaf had ik ook niet echt zin om helemaal opnieuw te beginnen. Deze keer heb ik toch kunnen doorzetten en eindelijk het einde gezien dat ik zoveel jaren geleden al had willen zien. Oh, en ik heb ineens alle DLC ook doorgespeeld, want deze had ik destijds ook niet. Nu nog wat Star Wars proberen door te spelen voor de Mario 3D All-Stars pack verschijnt!

Kevin

Het zal wel wat lezers zijn opgevallen. Deze week kriebelde de ‘Retro-pen’ weer. THPS2, voor mij indertijd een topgame op de PS1, is zo’n game die ik zo uitgebreid heb gespeeld, dat ik de retrospective puur uit herinneringen heb geschreven. Ik zeg eigenlijk al maanden dat ik deze game wou coveren op gamebrain. Geloof het of geloof het niet, de eerste keer was slechts enkele weken voor de remake was aangekondigd. Die remake trouwens… die remake… Tja, de details lezen jullie heel spoedig in mijn volgende review. Laten we alvast zeggen dat ik er enorm veel tijd in steek. Ik heb zelfs, totaly old school, een kameraad over de vloer gehad om wat local multiplayer te spelen.

Sinds het vroege Nintendo tijdperk wist Niels al dat hij een gamer was in hart en nieren. Zijn liefde voor games is enkel gegroeid, voornamelijk zijn grote voorliefde voor RPG's en alles wat Japans is. Met de controller in de ene hand, en de machtige pen in de andere speelt en laat hij zijn oordeel vallen over elke game die zijn pad kruist.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password