De week van Gamebrain [#49]

Alweer een weekje binnenzitten. Maar deze keer was het toch een beetje minder erg, toch voor degenen die eindelijk de langverwachte Final Fantasy VII Remake in hun bezit hadden! Enkele van onze redactieleden hadden het geluk deze ook te kunnen spelen, maar dat was zeker niet alles. Wat nog meer zeg je? Dat lees je hier onder.

Niels

Jullie hadden het wellicht al gezien, maar ik ben dus ook heel de week in de weer geweest met de remake van mijn favoriete game. De meeste zullen de review ondertussen al gelezen hebben, maar ik zal het nogmaals zeggen: Game of the Year voor mij alvast. Verder heb ik mij zoals altijd bezig weten te houden met mijn dagelijkse klusjes in Animal Crossing en ben ik weer verder aan het gaan met de Yakuza reeks. Niet zo heel spannend dus, mijn wekelijkse update, maar het gaat het om het spelen natuurlijk. Hopelijk beleven jullie even veel plezier in deze tijden!

Jimmy

De afgelopen weken heb je mij ongetwijfeld nog weten schrijven over The Witcher 3, en yup hier zijn we weer. Wederom heb ik verder gedaan met deze geweldige game. Resident Evil 3 ligt ondertussen achter mij, en weldra zal dat met deze game ook het geval zijn. Ik ben namelijk begonnen aan de DLC en de end-game van deze game.  Ik verwacht dan ook snel klaar te zijn met The Witcher 3.  Enkele dagen geleden heb ik de “Toad Prince” verslagen, en ondertussen ben ik al ver gevorderd bij de rest van de quests van de eerste DLC. Verder ben ik ook vol op bezig om de Wolf school gear volledig te upgraden. Momenteel heb ik alle stukken en wapens op Mastercrafted niveau, en de komende dagen zal ik verder werken om de beste upgrades hiervan te completen.

Nolan

Bij mij gaat het grind-feest in Hero One’s Justice 2 nog wel eventjes door. Het aantal customization items dat ik moet verzamelen ligt nog ver boven de 100 stuks. Ook het gezamenlijk level van 500 met mijn personages ben ik net voorbij de helft gesukkeld. Gelukkig zijn dit de twee laatste trophies dat ik moet behalen voor deze game en is de eindmeet in zicht. Verder heeft de Switch deze week ook lekker warm gedraaid, voornamelijk door mijn vriendin die ondertussen haar eigen wereldje aan het bouwen is in Animal Crossing. Zeker nu met het Paas-event dat bezig was, kon ik ze niet wegslaan van het spel. Terwijl mijn vriendin op haar rustiek en gelukzalig eiland zit vol met schattige diertjes (en een psychopathisch konijn), ben ik op zoek naar mijn dochter in een virtuele hel met afgrijselijke monsters. Ik heb het hier dan over The Evil Within 2. Een spel dat mijn vriendin te eng vindt om te spelen, maar wel al te graag toekijkt hoe ik bij elke jumpscare afzie, terwijl zij rustig het verhaal kan volgen. Wederom een spel dat al geruime tijd onder het virtuele stof ligt te vergaan, maar eindelijk het licht heeft gezien. Deze zal mij nog vele nachtmerries bezorgen, maar kijk enorm uit naar hoe het verhaal zich ontplooit.

Sinds het vroege Nintendo tijdperk wist Niels al dat hij een gamer was in hart en nieren. Zijn liefde voor games is enkel gegroeid, voornamelijk zijn grote voorliefde voor RPG's en alles wat Japans is. Met de controller in de ene hand, en de machtige pen in de andere speelt en laat hij zijn oordeel vallen over elke game die zijn pad kruist.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password