De week van Gamebrain [#38]

De eerste weken van het nieuwe jaar zijn voorbij, de kerstbomen worden langzaam verbrand of opgeborgen en het dagelijkse leven draait alweer op volle toeren. Niets ontspannender om dan na een drukke werkdag je zetel of bureaustoel in te kruipen en jezelf eventjes te verliezen in een andere wereld. Met welke games onze redactie deze week zijn doorgekomen kan je hieronder lezen.

Jimmy

Met het oog op de aankomende nieuwe generatie consoles, heb ik besloten om dit jaar zoveel mogelijk games uit mijn backlog uit te spelen. Dit gaat nog een zwaar werkje worden, want ik heb onlangs beseft dat ik eigenlijk nog veel te veel games heb liggen die ik nog niet heb uitgespeeld en waar ik überhaupt zelfs nog niet aan ben begonnen. Desondanks ben ik eigenlijk met een vrij recente game bezig. Net zoals een maand geleden speel ik nog steeds Star Wars Jedi: Fallen Order. Wegens de drukke eindejaar periode op het werk heb ik amper kunnen gamen in december. Toch is de game ondertussen bijna uitgespeeld. Momenteel zit ik in één van de moeilijkste gevechten tot nu toe, namelijk tegen Taron Malicos. Helaas heb ik nog niet de tijd gehad om hem daadwerkelijk te verslaan, maar hij zal weldra kennis maken met mijn paarse lightsaber.

Verder speel ik ook af en toe een half uurtje Modern Warfare samen met mijn vrienden. Tegenwoordig begint deze game mij best wel goed af te gaan, gezien ik meestal positief scoor op vlak van K/D ratio. Nu op zich is dat niet zo belangrijk, ik speel deze game puur voor het plezier, maar je wil natuurlijk altijd goede resultaten halen. De campaign moet ik ooit nog eens uitspelen, maar voorlopig blijft de multiplayer voorrang krijgen.

Nolan

Het heeft langer geduurd dan gehoopt, maar de eerste platinum van 2020 is eindelijk binnen. Hierdoor kan ik ook weer een spel uit mijn backlog gooien. De laatste playthrough van Beyond: Two Souls was persoonlijk een grind aan het worden. Mede doordat ik twee keer iets ben vergeten waardoor ik elke keer opnieuw moest beginnen. Achja, genoeg geklaag over dit spel. Hoewel het een prachtig spel is dat ik iedereen aanraad, ben ik blij dat ik ervan af ben.

Om mijn goede voornemens verder te laten gelden, is het volgende spel ook eentje dat al een leeftijd begint te krijgen. Hoewel ik hem nog maar redelijk recent heb aangeschaft is, wordt Watchdogs 2 dit jaar toch ook al 5 jaar. Deze stond al sinds E3 ergens bovenaan het lijstje dankzij de trailer die ze toen hebben laten zien van het derde deel van de franchise. Of ik ondersteboven ben van het spel en het verhaal is op deze moment nog moeilijk te zeggen, maar ik vind hem alleszins al beter dan de eerste. Omdat het spel toch ook al op leeftijd begint te komen, is het aantal spelers stevig gezakt en gaan de online trophies iets moeizamer gaan. Desalniettemin hoop ik de platinum toch nog binnen te halen.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password