De week van Gamebrain [#32]

Mijn brief voor onze lieve Sinterklaas ligt al klaar. Jullie raden nooit wat ik vooral ga kiezen. Jawel? Games gokken jullie? verdomme, ik val door de mand. Tot onze goede kindervriend langskomt zullen we het moeten redden met wat we in de huidige collectie hebben. Nu weet ik niet wat jullie hiervan vinden maar voor mij is dit geen probleem. Hoe zag dat dus deze week uit? Jullie lezen het hier.

Kevin

Ik ben nog niet volledig door Luigi’s Mansion heen geslopen. Mijn afgelopen week was erg druk op persoonlijk vlak en natuurlijk moet ik daar de gametijd voor opofferen. Niet getreurd natuurlijk, dat wilt gewoon zeggen dat ik langer van de game kan genieten. Verder zit ik met een dilemma op mijn PS4. Ik heb de laatste tijd weer zoveel nieuwe en leuke dingen leren kennen dat mijn keuzes zwaarder en zwaarder worden. Met momenten krijg ik er gewoon stress van. First World Problems, I know. Momenteel schipper ik nog een beetje tussen het afwerken van Oninaki, deze game blijft me precies wat terugroepen, Atelier Ryza en God of War. Alle 3 verdienen het zeker om nog langer gespeeld te worden maar nog veel belangrijker, ik wil van ze alle 3 weten hoe ze aflopen!

Kevin heeft de gamewereld pas verkend toen hij dit via weekend- en vakantiewerk zelf kon bekostigen. Hierdoor heeft hij enkele generaties gemist maar dit compenseert hij graag door regelmatig zowel zijn collectie retro als current gen games aan te sluiten. Kevin heeft energie met bakken op reserve staan! De enige gekende methode om hem langer dan 13,42 minuten stil te laten zitten is door hypnose op basis van vlotte gameplay, meeslepende soundtracks, betoverende storylines en een dosis flatterende graphics.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password