De week van Gamebrain [#30]

We naderen het einde van oktober, en Halloween komt stilletjes aan dichter bij. Er zijn gamers die in deze tijden op zoek gaan naar toffe horror games om te spelen. Of het nu een horror game is of de volgende topper van de backlog, onze redactie zal niet snel op hun honger blijven zitten. Wat er deze week weer op het scherm getoverd werd, ontdek je zoals altijd hieronder.

Niels

Ik ben een paar weken afwezig geweest, dit omdat ik er soms toch ook eens tussen uit moet. Na iets meer dan een week goed uitgewaaid (en uitgeregend) te zijn in Normandië ben ik weer terug! Ik heb dan ook mijn best gedaan om een inhaalbeweging te doen op gamevlak, en ik denk dat ik er wel vrij goed in ben geslaagd. Zo heb ik sinds ik terug ben Destiny Connect: Tick-Tock Travelers uitgespeeld. Aangezien mijn review nog niet zo lang geleden verschenen is, ga ik hier ook niet verder op ingaan. Daarnaast heb ik eindelijk Leisure Suit Larry: Wet Dreams Don’t Dry kunnen spelen en ook deze kan ik van de backlog schrappen en op het minder grootte stapeltje “uitgespeelde games” leggen. Ik heb me enorm hard weten te amuseren met deze game en ik vond het spijtig dat ik zo lang heb gewacht om deze game te spelen, zeker na het lezen van Dylan’s review hier over. Maar goed, nu is het weer tijd om die volgende tijdrovende game te zoeken… of best niet, want Luigi’s Mansion 3 staat bijna voor de deur, en daar wil ik uiteraard zoveel mogelijk tijd voor vrij maken. Misschien kan ik de komende week een korte platformer spelen in afwachting van Luigi’s Mansion 3, of een van mijn favoriete horror games nog eens snel doorlopen. Jullie lezen het dan volgende week wel in dit verslag!

Kevin

Zoals ik vorige week al zei: ik heb het momenteel erg druk met nieuwe games. Het voordeel van mijn bijdrage hier bij gamebrain is dat ik nieuwe games blijf ontdekken en toevoegen aan mijn bibliotheek. Een van de eerste games die ik leerde kennen en mij aangenaam verraste was ‘Cat Quest‘. Sinds enkele dagen hou ik mij bezig met het kleurrijke vervolg en de review hiervan zie je zeker één van de komende dagen verschijnen.

Daarnaast ben ik bezig aan de titel die me vorige week was aangeraden. De verwachtingen van ‘Astral Chain’ waren hoog gespannen na het gestoef van een goede vriend. De stijl, actie en gameplay zijn volledig zoals ze mij beschreven werden. Bovendien was mij gezegd dat het verhaal meeslepend is en deed denken aan een goede sci-fi film. Ik ben nog niet zo ver in het verhaal maar zie wel dat het verhaal erg goed in elkaar zit.

Kevin heeft de gamewereld pas verkend toen hij dit via weekend- en vakantiewerk zelf kon bekostigen. Hierdoor heeft hij enkele generaties gemist maar dit compenseert hij graag door regelmatig zowel zijn collectie retro als current gen games aan te sluiten. Kevin heeft energie met bakken op reserve staan! De enige gekende methode om hem langer dan 13,42 minuten stil te laten zitten is door hypnose op basis van vlotte gameplay, meeslepende soundtracks, betoverende storylines en een dosis flatterende graphics.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password