De week van Gamebrain [#29]

Terwijl het buiten lekker regent zullen wij bij gamebrain wel lekker binnen zitten. Op dagen als deze kun je toch niet ontkennen dat onze hobby de beste van de wereld is. Geschikt voor elk weer, variatie ten top, geschikt voor alle leeftijden,… Over variatie gesproken: die swingt met momenten de pan uit. En hier lees je weer even wat we daarmee bedoelen.

Kevin

Ik heb redelijk wat reviews online gekregen de laatste tijd. Na een rustigere zomerperiode gooi ik me momenteel volledig op nieuwe titels. En nog niet de minste zelfs. Enkele grote kleppers zoals ‘The legend of Heroes: Trails of cold steel 3’ en ‘Code Vein’ sieren vanaf nu mijn gamecollectie. Er is echter een titel tussen gekropen die mijn stoutste verwachtingen overtrof en ik hier graag even terug aanhaal. De ‘simpele’ game genaamd ‘Autonauts‘ heeft me enorm verrast en houdt me sinds de review nog steeds uitgebreid bezig. De veelzijdigheid van deze game, gepaard met het constant gevoel van geluk en fierheid maken van deze game een topper. Deze steamtitel ben ik nog lang niet beu.

Verder bereik ik zo stilaan het einde van Link’s awakening op de Nintendo Switch. De laatste dungeon gaat er vanavond nog aan en dan zullen we eens kijken of de windvis goed heeft geslapen. Natuurlijk heb ik deze klassieker al eens uitgespeeld in zijn vorig leven en weet ik goed genoeg hoe het spel afloopt. Desalniettemin heb ik er mijn ruim plezier aan beleefd en heb ik geen seconde spijt van mijn aankoop. De volgende Switch-titel ligt trouwens ook al klaar. Een game die veel mensen heeft verrast met zijn graphics, story en gameplay. Dit kunnen nog steeds een handvol games zijn maar ik heb het over ‘Astral Chain’. Ik kan wel eens een smakelijk sci-fi-verhaal pruimen en na een goede tip van een kameraad is dat precies wat ik met deze titel zal doen. Smakelijk!

Kevin heeft de gamewereld pas verkend toen hij dit via weekend- en vakantiewerk zelf kon bekostigen. Hierdoor heeft hij enkele generaties gemist maar dit compenseert hij graag door regelmatig zowel zijn collectie retro als current gen games aan te sluiten. Kevin heeft energie met bakken op reserve staan! De enige gekende methode om hem langer dan 13,42 minuten stil te laten zitten is door hypnose op basis van vlotte gameplay, meeslepende soundtracks, betoverende storylines en een dosis flatterende graphics.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password