De week van Gamebrain [#25]

Voor wie het nog niet was opgevallen: de zomer komt tot een eind. Niet alleen wordt het buiten stilaan koeler maar er verandert meer in het leven. Zo is de lijst met releases aanzienlijk uitgebreider dan tijdens de vakantiemaanden. Voor iedereen met een backlog betekent dit een nieuwe tweestrijd. Als we de releases zo langs elkaar leggen lijkt er voor iedereen wel iets uit te komen in de komende maanden. Maar laten we nog niet te ver in de toekomst kijken, nu is het eerst tijd om te overlopen hoe de afgelopen week eruit zag.

Kevin:

Mijn laatste review ging over de game Oninaki. Deze game blijft me bezig houden. Ook op gameforums zie ik links en rechts vermeldingen en complimenten over het spel. Zodra mijn console aanspringt zet ik de game op en ga ik verder met het buitengewoon verhaal. Toegegeven raakt mijn zin in deze strategische hack-and-slash RPG soms wel eens op. De game is nu eenmaal niet ideaal om uren aan een eind te spelen. Ik heb daarom, al voor ik de review heb gelezen, de remastered versie van Final Fantasy 8 gekocht. Deze dosis nostalgie in een opgepoetst jasje zorgt er misschien voor dat ik (eindelijk) deze telg van de Final Fantasy-familie kan temmen. Om de één of andere reden is dit de enige FF die gemaakt is voor de PlayStation 1 die ik nooit heb uitgespeeld.

Kevin heeft de gamewereld pas verkend toen hij dit via weekend- en vakantiewerk zelf kon bekostigen. Hierdoor heeft hij enkele generaties gemist maar dit compenseert hij graag door regelmatig zowel zijn collectie retro als current gen games aan te sluiten. Kevin heeft energie met bakken op reserve staan! De enige gekende methode om hem langer dan 13,42 minuten stil te laten zitten is door hypnose op basis van vlotte gameplay, meeslepende soundtracks, betoverende storylines en een dosis flatterende graphics.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password